onsdag den 7. september 2011

Osakkeenomistaja vaatii RIM myydä itse tai sen patentteja, kriittisissä avoimessa kirjeessä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/shareholder-calls-for-rim-to-sell-itself-or-its-patents-in-crit/:


Asiat vain pitää saada heikentyneet ja RIM . Sen liikevaihto polkee paikoillaan ja älypuhelinten markkinaosuus vähenemässä , BlackBerry Maker on nyt edessään uusia taloudellisia paineita Jaguar Financial Group - Kanadan liikepankki ja RIM osakkeenomistajan se kehottamalla yritys tehdä kahdella melko epämiellyttäviä asioita: myydä itseään, tai myy patenttisalkku. Avoimessa kirjeessään RIM: n hallitukseen, Jaguar toimitusjohtaja Vic Alboni kritisoi valmistaja ei ole "herättääkseen kuluttajissa innostus" sen tuotteita, ja tuo sen laitteiden markkinoille liian myöhään. Ja kuten osakekurssit laskee edelleen, Alboni mielestä se on aika tehdä muutos:

Status quo ei ole hyväksyttävää, yhtiö ei voi istua. On aika muutosjohtaminen muutos. Hallituksen tulisi tarttua ohjaksiin maksimoida omistaja-arvoa ennen enemmän markkina-arvo menetetään.



Jaguar ei määritä sen koko RIM vaakalaudalla, mutta väitti olevansa vaativat mullistus puolesta "muut tukitoimet osakkeenomistajille", jotka yhteensä, olla vähempää kuin viisi prosenttia yhtiön. Ontario-pohjainen yritys toivoo, että uusi linja QNX -pohjaisia ​​älypuhelimia hidastaisi sen romahdusta, mutta Alboni ei kuulosta niin optimistinen. "Et voi laittaa kaikkia munia samaan koriin", hän sanoi Bloomberg. "Hallituksen pitäisi sanoa," Mitä jos nämä tuotteet eivät sujua? " Et halua RIM kääntää toiseen Nortel. " RIM tiedottaja puolestaan ​​kieltäytyi kommentoimasta kirjain. Osuma lähde alla olevaa linkkiä lukea sen itse.


Osakkeenomistaja vaatii RIM myydä itse tai sen patentteja, kriittisissä avoimen kirjeen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 syyskuu 2011 07:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Rekisteröidy | lähde Jaguar Financial (PDF) , Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar