onsdag den 7. september 2011

Bartz Fired; Morse Named väliaikainen toimitusjohtaja, Yahoo hallitus luo Circle vanhimpien Päättää yhtiön Fate

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZzOvcIlbs_A/:

BArtz

Carol Bartz on virallisesti out toimitusjohtaja Yahoo. Vuonna email iltapäivällä Yahoo työntekijää , Bartz, joka on ollut alkuun rooli Yahoo tammikuusta 2009, vahvisti, että hän oli ollut potkut Yahoon hallituksen puheenjohtaja , Roy Bostock, jonka puhelinsoitolla. Ainakin se ei ollut tekstiviestillä.


Kara Swisher on AllThingsD aluksi rikkoi uutinen on Bartz lähtöä. Yahoo on sittemmin vahvistanut , että Tim Morse, joka liittyi Yahoo päässä Altera yhtiön uudeksi talousjohtajaksi kesäkuussa, tulee väliaikainen toimitusjohtaja kuten Yahoo etsii pysyvää vaihto. Morse jatkaa myös toimia talousjohtajana väliaikainen.


Boystock lausunto kautta lehdistötiedote, on seuraava: "Hallitus näkee valtavan kasvumahdollisuuksia, jotka Yahoo! voi hyödyntää, ja meidän ensisijainen tavoite on hyödyntää yhtiön johdon ja nykyisen liiketoiminnan varat ja alustoja toteuttamaan näitä mahdollisuuksia".


Mutta Morse korvaa Bartz ei ole loppuun uudistus toteutettiin saaga, kuten Yahoo ilmoitti lausunnossaan, että se on myös luoda "Executive Leadership neuvosto", joka koostuu Michael Callahan, johtaja, lakiasiainjohtaja ja sihteeri; Blake Irving , varatoimitusjohtaja ja Chief Product Officer, Ross Levinsohn, varatoimitusjohtaja, Amerikka, Rich Riley, Senior Vice President & MD, EMEA alueella, ja Rose Tsou, johtaja, APAC-alueella - kaikki banding yhdessä tukemaan Morse aikana väliaikainen .


Lausunnon mukaan, Yahoo mukana perustamassa David Filo ja Jerry Yang kukin jatkaa Chief Yahoos, neuvonta Morse sekä Circle Vanhimpien - er, Leadership neuvosto - aikana väliaikainen. Vaikka Yahoo on epäilemättä yrittää ryhtyä toimiin varmistaakseen tulevan vakauden kannalta yritys, tämä neuvosto ei muistuttaa yksi ikivanha sanonta "kameli on hevonen suunnitellut komitea".


Kun Bartz vaihtaa Yahoo perustaja Jerry Yang vuonna 2009 toimitusjohtajana, tulinen uusi Yahoo toimitusjohtaja oli paljon hänen levy, liioittelematta. Yahoo oli kerran suuri yritys, mutta loppua Yangin hallintaoikeus - ja joidenkin mielestä se kokonaisuudessaan - oli käytännössä kreikkalainen tragedia . Yahoo tarvitsi vahvan johtajan tilalle Yang, ja monet toivoivat Bartz toisi gusto kerran big-haku yrityksen tarvitaan.


Mutta kuten Mike Arrington kirjoitti kuusi kuukautta myöhemmin, häämatka oli hieman lyhytikäisiä. Helmikuuhun 2010 mennessä, yksi ei tarvinnut mennä kauas löytääkseen "nousu ja tuho Yahoo"-tyyppinen infographics . Itse asiassa viime vuonna San Francisco haitata Arrington n huomautti kysymyksiin Yahoon hutera läsnä ja epävakaita tulevaisuutta edes kysytään Bartz pudota "F Bomb" .


Välillä maaliskuussa 2009 ja maaliskuussa 2010 Bartz pidetään 77 prosentin suosio keskuudessa hänen työntekijää, kun taas maaliskuussa tämän vuoden , hänen suosio laski 50 prosenttia. Vaikka tämä suosio oli vielä korkeampi kuin hänen edeltäjänsä, näyttää siltä, ​​että Yahoo Hallitus on sittemmin tullut antsy. Yahoo taantuminen osuvuutta tech maailma ole mikään salaisuus, ja minusta meidän "


Ingen kommentarer:

Send en kommentar