onsdag den 7. september 2011

Paul Graham tuo Aukioloajat Takaisin häiritä SF, Liity nyt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/55rQipsfT6s/:

office_hours

Yksi suosituimmista istunnot meidän viimeinen Häiritä konferenssi oli Paul Grahamin Aukioloajat (Katso video alla). Ja ensi viikolla Häiritä SF, hän tulee takaisin antaa startup neuvoja lavalla. Graham ja hänen kumppaneiden Y Combinator ovat kuuluisia virka , jossa käynnistyksen perustajat voivat kysellä mitään tuotesuunnittelusta yhtiön strategiaa.


Graham aikoo suorittaa virka-lavalla klo Häiritä SF maanantaina 12. syyskuuta 11:30. Viisi yritykset valitaan viettää 8 minuuttia Graham nopean palon mieli sulautuvat jossa hän yrittää grok mitä kukin yritys tekee ja tarjoaa hänen paras palaute. Sinun täytyy olla osallistujan osallistua (voit silti ostaa lippusi täällä ).


Jos olet läsnä häiritä ja haluaisi pitää, täytä alla oleva lomake. Tulemme kuulemaan Paavalin kapea hakijoita, jotka hyötyvät eniten, ja tarjoavat oivaltavaa sisältöä. Sitten alussa istunnon, Paul valitsee viisi yritystä kuin finalistia. Kaikki finalistit on valmiit kävellä lavalla heti.


Käynnistys Battlefield yritykset eivät voi osallistua, ja kumpikaan ei ole olemassa Y Combinator yritykset (Paavali sanoo hän antaa sinulle koko ajan mitä tarvitset jo). Mutta kaikki muut konferenssin osallistujat, mukaan lukien käynnistys Alley startups, voivat hakea.












Henkilö:

Paul Graham









Ingen kommentarer:

Send en kommentar