onsdag den 7. september 2011

NVIDIA toimitusjohtaja näkee suuria kasvuun matkapuhelinoperaattorit käsittelyä, quad-core tablets tulossa tänä vuonna

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/nvidia-ceo-sees-major-growth-in-mobile-processing-quad-core-tab/:


Aikana sitdown kanssa reporttereille eilen, NVIDIA toimitusjohtaja Jen-Hsun Huang keskusteli hänen yrityksensä lähellä ja pitkän aikavälin taloudelliset näkymät, samalla jonkinlainen käsitys chipmaker n neliytiminen tulevaisuutta. Mukaan Huang, NVIDIAn odottaa reikin välillä 4,7 dollaria ja $ 5 miljardia tuloja verovuoden 2013, tuloja sen liikkuvan siru yksikkö ennustetaan mushroom kymmenkertaiseksi vuoteen 2015 mennessä, jotta mahtava $ 20 miljardia. Huang totesi, että nämä ennustukset voisivat vaikuttaa ulkoiset tekijät, kuten jatkuva patentti sotien välillä tablet ja älypuhelinvalmistajista, mutta ei tunnu liian huolissaan niiden välitön vaikutus. "Tässä vaiheessa näyttää siltä, ​​se on paljon melua tyhjästä", hän sanoi. Itse asiassa Huang ennakoi melko vahva kasvu mobiili jalostuksessa, arvioi, että on olemassa noin 100 miljoonaa laitetta, jotka tarvitsevat pelimerkkejä tänä vuonna - luku, joka voi pian nousta miljardi, vahvuus edullisempia älypuhelimia, tehokas ARM prosessorit ja nousu ohut muistikirjat. Ja huolimatta hänen viime pettymys , Huang arvioi Android tablets käsittämään täyden 50 prosentin markkinaosuus lähitulevaisuudessa, väittäen, että NVIDIAn Tegra 2 pelimerkkiä voidaan tällä hetkellä löytyy puolet liuskeista käynnissä Googlen käyttöjärjestelmä, ja noin 70 prosenttia kaikista Android-pohjainen puhelimia.



Lyhyellä aikavälillä puolestaan ​​NVIDIA on kiireinen kehittää quad-core mobiili prosessorit - jonka mukaan exec, pitäisi näkyä tablets vuoden kolmannella tai neljännellä vuosineljänneksellä (quad-core älypuhelimiin voi kuitenkin olla edelleen tiellä). Huang näkee myös huoneen kehittää langatonta toimintaa tukevat, Snapdragon-kuten prosessorit, kiitos NVIDIA äskettäin hankinta Icera , mutta hän ei ole luopunut grafiikkapiirit joko ennustaa, että kysyntä grafiikan suorituskyky säilyy vakaana. Puhelias toimitusjohtaja lähti jumalallinen että Windows 8 tukee apps suunniteltu Windows 7 (mikä mahdollisesti, että Microsoftin Silverlight alustan tulee olemaan merkittävä rooli tulevaisuuden pilvi-pohjainen kehitys), mutta väittivät, että pienemmät, "simpukkapuhelin laitteet" koskettimet lopulta voittaa yli Ultrabook strategia että Intel on ajanut. Tällä hetkellä kuitenkin Huang näyttää melko mukava NVIDIAn asemaa langattoman jalostusmarkkinoiden vedoten vain Qualcomm ensisijaiseksi kilpailu. "Olemme vain ihmisiä vakavasti tanssilattia Qualcomm", hän väitti, lisäten, että yrityksiä ilman kiinteää mobiili strategia ovat "syvässä paskakikkare." Löydät lisää Huang oivallukset lähteellä linkeistä.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar