onsdag den 7. september 2011

HP julkisti vyöry all-in-one, Slims alas sen TouchSmarts (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/hp-announces-an-avalanche-of-all-in-ones-slimmed-down-touchsmar/:


Jossakin vaiheessa aiemmin tänä vuonna, all-in-one pöytäkoneet tuli juttu. Yritykset kuten Toshiba ja Lenovo ei ollut koskaan ennen osoittanut kiinnostusta avaruudessa yhtäkkiä alkoi myydä 'em, beefing ylös markkinoilla HP, Dell ja Apple oli omistanut vuosia. Voisit kertoa mitä HP johtajat ajattelivat. Kuukautta aikaisemmin, porukka oli ilmoittanut TouchSmart 610 - Tiedätkö, jolla on rönsyilevän, taittuva näyttö. Ikään kuin yhtiö oli todistettava se todella paljon, kun se tulee all-in-one - tai ainakin, että se voisi keksiä jotain, että syövät vähemmän pöytätilaa kuin 610.



Okei, me vain laittaa paljon sanoja HP ​​yritysjohtajan suusta, mutta oikeasti, mitä muuta voisi tämä vedenpaisumus all-in-one tarkoittaa? Yhtiö vain sylki seitsemän uutta puhelinmallia Yhdysvaltain markkinoilla, korkeimman loppuun joilla on selvästi enemmän minimalismin hengessä. 20-tuumainen TouchSmart 320, 21,5-tuumainen 420 ja 23-tuumainen 520 kaikki ylpeillä eräänlainen vapaasti seisova Näytön näet, että kuva tuolla ylhäällä - näyttö, joka kallistuu 30 astetta, ja jättää riittävästi tilaa alla sinulle stow langaton näppäimistö. Paljon on alkaen hinnat vaihtelevat $ 600 800 dollaria, jolla on korkein lopussa 520 matching 610, joka on edelleen noin jo lähitulevaisuudessa. Moving pitkin, HP myös trotted ulos samanlaisia ​​näköinen TouchSmart 7230, sen ensimmäinen kosketusnäyttö all-in-One Small Business markkinat sekä Pro 3420, ei-touch-malli. Se alkaa 600 dollaria, jossa kosketusnäyttö työntämällä 3420 hinta pohjoiseen ja 850 dollaria. Ja vain varmista, että se oli sen perustaa katettu, yhtiö esitteli kaksi plain-Jane malleja, 20-tuumainen Omni 120 ja 21,5 tuuman Omni 220, joka astuu Beats Audio, Sandy Bridge-prosessorit ja enemmän silmiinpistävää suunnittelu . Nämä ovat jokaisen saatavilla ennen kuukauden loppua, alkaen 400 dollaria ja 800 dollaria, vastaavasti. Oodles kiiltävä lehdistö laukausta alla ja lyhyt video tauon jälkeen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar