onsdag den 7. september 2011

Opera lupauksia cross-platform-sovellusten Smart televisiot, antaa meille vähän valittaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/opera-promises-cross-platform-apps-for-smart-tvs-gives-us-littl/:


Operassa on joitakin sisua menossa vastaan ​​tykkää Samsung kehittyville valtakunnassa Smart TV apps. Sitten taas, sen uusi myymälä tuo jotain erilaista taulukossa: eli kojelauta, että tiukasti noudattaa HTML5 ja muut web-standardeja, jotta sovellukset voivat toimia eri tahansa alustalla. Sisällöntuottajat kuten Vimeo ja DriveCast jo rekisteröitynyt ja TV valmistajien ei pitäisi olla enää kaukana - eikä vähiten siksi taustalla selaimen moottori väitetään sujuvasti jopa crappier halvempaa prosessoria. Opera on myös julkaissut emulaattori tehdä elämän helpoksi pienempiä App kehittäjille, jotka syystä tai toisesta, ei ole varaa koko Testbed televisioita. Opera on vielä matkaa, mutta miellyttävä kaikille koko ajan, on varmasti fiksu strategian tahansa altavastaaja. PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Opera lupauksia cross-platform-sovellusten Smart televisiot, antaa meille vähän valittaa


Opera lupauksia cross-platform-sovellusten Smart televisiot, antaa meille vähän valittaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 syyskuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Geek.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar