onsdag den 7. september 2011

Flybus konsortion laittaa jarrut energiajätettä, heittää sen takaisin asfaltin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/flybus-consortium-puts-the-brakes-on-energy-waste-throws-it-bac/:


Sillä, joka on kirjautunut aikaa kaupungin linja surfing, tiedät siellä heckuva paljon valtaa näissä screechy pysähtyy ja käynnistyy. Joten on aivan selvää ei halua olla tapa valjastaa että liike-energia ja shuffle oikein takaisin auto, itse. No, juuri näin Flybus konsortion tavoitteena on tehdä prototyyppi, joka käyttää Ricardo Kinergy vauhtipyörä varastoida energiaa luotu jarrutus, ja jakaa sen kautta säätyvä vaihteisto. Hybridi setup on oletettavasti paljon halvempaa tuottaa kuin nykyinen, pricier EV koelaitteet ja myös mennä pitkä matka kohti vähentää polttoainekustannuksia hyötyajoneuvoihin. Gearheads innokkaita kurkistaa konsernin rakenne voi saada vilkaisu kun se on osoittanut pois tässä kuussa Low Carbon Vehicle tapahtuma Isossa-Britanniassa. Kaikille muille, on lähde linkeistä.

Flybus konsortion laittaa jarrut energiajätettä, heittää sen takaisin asfaltin alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 syyskuu 2011 06:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Inhabitat , 4-kauppiaat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar