onsdag den 7. september 2011

Sonnet ilmoittaa RackMac mini xserver tekee Apple Desktop IT elämä näyttää enemmän legit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/sonnet-announces-rackmac-mini-xserver-makes-apple-desktop-it-li/:


Olemme varmoja muutamia olet tehnyt, että äskettäin uusittu Mac mini toimiston palvelimelle, mutta nyt voit antaa sen ulkoasua aikuinen konesalissa. Kiitos Sonnet , huomaa pian pystyä Räkkiasennusadapteri sinun Thunderbolt urheilupalvelut "siro PC sisällä 1U kuori. Yhtiö on ilmoittanut, että kun järjestelmän odotetaan saapumista marraskuussa, niin sitten on katettu ulos kanssa PCIe 2.0 X4 paikka, 75W virtalähde ja Thunderbolt ketjuttaa portti. Tämä Applen nopeus-portti adapteri mahdollistaa käytön että massiivinen Thunderbolt näyttää myös palvelimen tai metatiedot Controller-tila. Lisätietoja käyttää skenaarioissa, iski koko PR alla tai syventyä tuotesivulla kautta kattavuus linkkiä.

Jatka lukemista Sonnet ilmoittaa RackMac mini xserver tekee Apple Desktop IT elämä näyttää enemmän legit


Sonnet ilmoittaa RackMac mini xserver tekee Apple Desktop IT elämä näyttää enemmän legit alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 syyskuu 2011 09:08:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar