onsdag den 7. september 2011

Googlen Etelä-Korean toimistot ratsasi yli väitetty kilpailuoikeuden rikkomisesta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/07/googles-south-korean-offices-raided-over-alleged-antitrust-viol/:


Googlen Etelä-Korea toimistot ovat ratsian liittovaltion viranomaiset jälleen - tällä kertaa yli väitetty kilpailuoikeuden rikkomisesta. Mukaan Wall Street Journal, Korean Fair Trade Commission (KFTC) hyökkäsivät Googlen Soul toimistot tiistaina, keskellä väittää, että yhtiö epäoikeudenmukaisesti haittaa kilpailua tekemällä sen hakukoneen oletusasetus Android-puhelimia. Etelä-Korean suurin matkapuhelinoperaattori hakuoperaattoreista, NHN ja Daum Communications, valitti KFTC huhtikuussa väittäen, että Android on "järjestelmällisesti suunniteltu" estämään käyttäjiä vaihtamasta eri portaaleja, ja että Google sulkee pois kilpailijat viivyttämällä OS sertifiointi puhelinvalmistajien jotka yrittävät esikuormasta laitteet muiden hakukoneiden. Vastaavat kulut, kuten ehkä muistatte, ruokkineet FTC tutkimus Yhdysvalloissa, joissa kilpailunvastainen väitteet ovat lentävät ympäriinsä muutaman kuukauden, nyt. Google ei vahvistanut eikä kieltänyt, että eilisen ratsian, mutta tiedottaja sanoi, että yhtiö olisi "työskennellä KFTC käsitellä kysymyksiä he voivat olla noin liiketoimintaamme", lisäten, että sen käyttöjärjestelmä ei "vaadi harjoittajia tai valmistajat ovat Google Search tai Googlen sovelluksia Android-pohjaisia ​​laitteita. "

Googlen Etelä-Korean toimistot ratsasi yli väitetty kilpailuoikeuden rikkomisesta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 07 syyskuu 2011 04:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar