onsdag den 7. september 2011

Video: oppia Kuva ja väritiloja On Your DSLR

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vBVeQfohP7Y/:

tut

DSLRs ovat tehokas ja suosittu työkalu luoda video, mutta on todennäköistä, että hyvin harvat käyttäjät tämän melko uuden tuoteryhmän on mennyt syvälle sen asetukset. Kuvaaminen ja satunnaista video, oletusarvot ovat hienoja, mutta jos olet kiinnostunut laskemisesta hieman enemmän rakkautta omaan tuotantoon, se kannattaa tietää muutamia parannuksia voit tehdä.


Stillmotion on koonnut informatiivisia ja hyvin tehtyjä pikku video kuvataan perusteet valkotasapainon ja muutamia epäselviä tai piilotettuja ominaisuuksia, voit muokata videon ennen kuin se edes osuu SD-kortille.


Se on Canon-erityistä, mutta silti tutustumisen arvoinen, jos olet uusi, sano, Nikon tai Pentax järjestelmä. Check it out:



Toki jotkut muutokset eivät oikeastaan ​​näy ellei etsit niitä, mutta edes pikku asioilla. Ne voivat myös vaikuttaa siihen, miten luulet, kuten hän toteaa muutaman minuutin: aloitat huomaamatta lämpötila valossa, ajatella, miten asuntosi näyttäisi enemmän auringonvaloa ja vähemmän volframia.


Color on tehokas työkalu ilmaisua, vaikka et tiedä mitä teet. Jokin aika sitten olen vahingossa ollut minun kamera asetettu jäähdytyksen valkotasapainon kuvattaessa ulkona lämmintä iltapäivällä valoa, ja kaikki kuvani oli jäinen, kirkas valettu että aluksi vaivasi minua, mutta pian ilahduttaa minua. En ollut ajatellut merisiilit ja poijut ja asiat olisin ampunut kuin etsivät millään muulla tavoin kuin miten minä nähnyt heitä. Silti pieni muutos ympäristössä, ne näyttävät täysin erilainen. En "oikea" valkotasapaino jälkikäteen, koska se päätyi ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen take - että en voi juuri ottaa kunniaa.


He menossa on toinen opetusohjelman myöhemmin kuussa jälkikäsittelyyn väritehosteiden. Jos et ole pelannut kanssa Lightroom tai Aperture (puhumattakaan Photoshop ja vastaavat), olet sen velkaa itsellesi antaa yksi yrittää. Monipuolisuus DSLRs sai minut rakastumaan valokuvaus kaiken uudelleen, ja niin nörtti kuin se kuulostaakin, tietää minun päin valikot ja sovellukset oli suuri osa sitä.


[Via Fstoppers ]









Ingen kommentarer:

Send en kommentar