fredag den 17. december 2010

2011 nostaa 200 kpl yhdistämällä GeForce GPU ja Sandy Bridge ensimmäinen läppäreissä on quad-core

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/2011-to-bring-200-pcs-combining-geforce-gpus-and-sandy-bridge-f/:
Mitä NVIDIA sai hihassaan varten CES , kysyt? Koko joukko Sandy Bridge kannettavan tietokoneen ja työpöydän koneiden, jonka ääni uusimman lehdistötiedotteen. Vihreä jättiläinen grafiikka on ylpeänä ilmoittanut ennätykselliset 200 OEM suunnittelu voittaa Intelin tulevan suorittimet. Iso vetää Sandy Bridge on se, että ensimmäinen jalostaja voi sisältää integroidun grafiikkapiirin sulautettuihin suoraan sen kuolla, joka odotetaan paranevan energiatehokkuus ja yleistä suorituskykyä - mutta selvästi se ei ollut vaikuttavaa tarpeeksi saada PC-toimittajan jättämään erillisen näytönohjaimen pelimerkkejä. Jos jotain, ne näyttävät olevan menossa toiseen suuntaan ja vaatimalla erillinen näytönohjain samoin.

Muita uutisia, onko tai ilman NVIDIA: n apua, ensimmäinen Sandy Bridge läppäreissä ominaisuus neliytimistä osia. Tämä on sana suoraan Intelin yksi sisäpiirin lisäsi, että dual-core debutants saavat mahdollisuutensa kuukauden kuluttua CES noin helmikuun puolivälissä. Ohittaa tauon NVIDIAn leuhka PR tai osuma lähde enemmän Intelin suunnitelmista.

Jatka käsittelyssä 2011 nostaa 200 kpl yhdistämällä GeForce GPU ja Sandy Bridge ensimmäinen läppäreissä on quad-core

2011 nostaa 200 kpl yhdistämällä GeForce GPU ja Sandy Bridge ensimmäinen läppäreissä on quad-core perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 18:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar