fredag den 17. december 2010

Dell Paikka Pro saa FCC sertifiointi - AT & T: n 3G

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/dell-venue-pro-gets-fcc-certification-with-atandt-3g/:
Jos olisimme dollarin joka kerta, kun kuulimme jonkun valitella, että "jos vain Venue Pro työskenteli AT & T, "olisimme ... kuten, 30 dollaria. Ainakin! Se on tällä huomata, että tuomme uutisia teille tänä iltana uuden Paikka Pro muunnos FCC: n arkistoon urheilu WCDMA Band II ja V tukea, joka on juuri sinun täytyy saada fancy 3G-verkkojen AT & T, Rogers, Bell, tai Telus. Nyt me haluamme varoittaa kaikkia, että Dell on näyttöä saada FCC-hyväksyntä laitteille, jotka eivät koskaan osuma markkinat - ottaa AWS-yhteensopivaa Viiru , esimerkiksi - mutta tämä on mielenkiintoinen kehitys liioittelematta. Tietysti tässä vaiheessa, me mielellämme saada edes yksi sellainen Paikka Pro lähetetty määrä , paljon vähemmän kaksi - mutta se on kuitenkin hyvä pitää silmällä.

Dell Paikka Pro saa FCC sertifiointi - AT & T: n 3G perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 22:06:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar