fredag den 17. december 2010

Vähäinen Studios iPod nano katsella sarjoja nostaa miljoonaa dollaria Kickstarter, kyllä, miljoonaa dollaria

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/17/minimal-studios-ipod-nano-watch-kits-raise-a-million-dollars-on/:
Vähäinen Studios iPod nano katsella sarjoja nostaa miljoonaa dollaria Kickstarter, kyllä, miljoonaa dollaria
No se ei ole pitkä. Alle kuukauden kuluttua olemme raportoi TikTok ja LunaTik käsite iPod nano kellot lyövät Kickstarter yrityksen takana, Minimal Studios on täyttänyt tavoitteen - ja sitten joitakin. Way sitten joitakin. Hanke on kellotaajuudella lähes 1.000.000 dollaria rahoitusta, auttoi suurelta osin 25 dollaria lupaus saada ensin jonossa 35 dollaria MSRP TikTok katsella pakki, kun taas 50 dollaria teki sinulle metallinen LunaTik, joka mennä 70 dollaria. Jos et nähnyt sinun mahdollisuutesi kasa rahaa voit nyt ennakkoon virallisesti, joiden odotetaan toimituspäivää tammikuussa. Jälleen emme erityisen innokas koko nano kuin katsella juttu, mutta ilmeisesti ya'll on omia ideoita, ja sanomme enemmän valtaa sinulle - ja Minimal Studios-yhtiön perustaja Scott Wilson.

Vähäinen Studios iPod nano katsella sarjoja nostaa miljoonaa dollaria Kickstarter, kyllä, miljoonaa dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 joulukuu 2010 10:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Gearz biz | lähde TikTok + LunaTik | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar