fredag den 17. december 2010

Apple etsii patentti jaettavien apps, pitää kutsua heitä "siemeniä"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/apple-looking-to-patent-sharable-apps-considers-calling-them-s/:
Tiedätte, että tappaja uusi sovellus olet juuri sinun iPhone? Voisitteko palkki meille kopio kokeilla? Tietenkin voit olla - se ei toimi sillä tavalla - mutta joskus lähiaikoina se voisi. Sakko folks at ilmiselvää Apple äskettäin paljastui Apple patentti app joka kuvaa tapa siirtää sovelluksia yli peer-to-peer Bluetooth-tai kiiltävät, tähti täynnä WiFi . Ajatus menee, että jos yritys haluaa levittää ohjelmaa suusta suuhun, se voisi yhtä hyvin tehdä jaettavan liikaa, ja niin omistajan app voisi siirtää "hakemus siemen" on ystäviä ja tuttavia vastaavalla laitteella. Sinun valita valikosta apps palkki yli, jos vain ne greenlit niiden kehittäjä olisi tarjolla lähettää, ja sinun vastaanottaja saa kokeiluversion - tai hieman vähemmän jännittävän, linkki App Store - yli ilmaan. Patentti app ehdottaa, että vastaanottajat voivat jopa jakaa demo puolestaan tuottaa sukupolvi toisensa jälkeen on sanan-ja sorkkataudin myynnin, ja että yritykset voivat jopa palkita erityisen vaikutusvaltainen sharers jollain tavalla. Mikä on tuo jyrinä kuulemme? Just vaihdetta kääntymistä mielissä juonittelusta seuraava suuri pyramidipeli.

Apple etsii patentti jaettavien apps, pitää kutsua heitä "siemeniä" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 21:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Ilmeisen Apple , Gotta Be Mobile | lähde USPTO | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar