fredag den 17. december 2010

RIM lyöntiä tulosennusteet, kuuluu vain ujo on tilaajamäärän kasvun, yhteistyö toimitusjohtajat nyt apulaiskampanjapäälliköstä myös

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/16/rim-beats-earnings-estimates-falls-just-shy-on-subscriber-growt/:
Nyt RIM: n uhkaava mindshare ongelma on enemmän teoreettinen kuin se on käytännöllinen - sikäli kuin Wall Streetin huolissaan, ainakin - tänä uutinen, että he ovat voittaneet konsensusennusteet julkisen talouden Q3 tulot ja tulojen 5490000000 dollaria ja 911100000 dollaria vastaavasti. Yhtiö on myös lähetetty ennätys 14,2 miljoonaa yksikköä kolmen kuukauden aikana, jopa peräti 40 prosenttia edellisvuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna, mutta tilaaja lisäyksiä laski hieman lyhyt - 5,1 miljoonaa verrattuna 5,2 miljoonaa että analyytikot olivat laskettavissa. Mielenkiintoista, RIM on päättänyt olla raportti lisää enää, mikä tarkoittaa, ne eivät ole tarjoavat opastusta lisätään seuraavan neljänneksen aikana joko - mikä ei todellakaan tunnu hyvä merkki. Olipa voi Waterloo luottamusta sen pitkään johtajat näyttävät vahvempi kuin koskaan ennen, sillä yhteistyö toimitusjohtajista Jim Balsillie ja Mike Lazaridis on juuri tehty yhteistyössä puheenjohtajien hallituksen ... oletettavasti juuri niin ne voi haljeta vitsejä käynnissä "dual-core" hallituksen kokouksia. Oli miten oli, he etsivät on tuloja ensi neljänneksellä 5,5 dollaria ja 5,7 miljardia dollari ja osakekohtainen tulos 1,74 dollaria ja 1,80 dollaria, jotka molemmat ylittävät arviot, laite myyntiin 14 miljoonaa euroa. Kaikki PlayBooks tässä kuvassa, luuletko?

RIM lyöntiä tulosennusteet, kuuluu vain ujo on tilaajamäärän kasvun, yhteistyö toimitusjohtajat nyt apulaiskampanjapäälliköstä, myös alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 joulukuu 2010 17:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Business Insider | lähde RIM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar