fredag den 17. december 2010

Tutkijat löysivät heikko kohta litium-ioni-akkuja, ehdottaa parempaa nanolankojen voisi olla vastaus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/17/researchers-find-weak-point-in-lithium-ion-batteries-suggest-be/:
Olemme nähneet lukemattomia yritetään rakentaa parempaa litium-ioni-akku , mutta siellä on paljon vähemmän tutkimustyötä omistettu yksinomaan sen selvittämiseen, miksi litium-ioni-akut eivät kestä. Ryhmä tiedemiehiä Pacific Northwest National Laboratory on tehnyt juuri näin, kuitenkin, ja ne ovat nyt jakaa joitakin niiden tuloksista. Pääsyyllinen, he sanovat, ovat nanokokoisia johdot tehty irtotavarana tinaoksidiksi käyttää paristoja, jotka voivat laajentaa ja muuttaa muotoaan huomattavasti vuosien ajan, lopulta tekee akun hyödytön. Mitä enemmän, kun taas tutkimus keskittyi pääasiassa tutkimaan aiheuttaa akun vanhenemisen tutkijat eivät luonnollisesti muutamia ehdotuksia siitä, miten niitä voitaisiin parantaa - eli korvata kyseiset johdot tehty irtotavarana tinaoksidiksi kanssa hienompaa tinaoksidiksi nanolankojen. Koska lyijy tiedemies Chongmin Wang kertoo, että olisi käytännöllisesti selvitystilaa yhdessä "ohuempi johtoja eikä tehdä yksi paksu köysi", joka on tietysti helpommin sanottu kuin tehty. Pään ohi tauon tiedotteeseen.

Jatka käsittelyssä Tutkijat löysivät heikko kohta litium-ioni-akkuja, ehdottaa parempaa nanolankojen voisi olla vastaus

Tutkijat löysivät heikko kohta litium-ioni-akkuja, ehdottaa parempaa nanolankojen voi vastata alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 joulukuu 2010 09:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Autoblog Green , PNNL | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar