fredag den 17. december 2010

Pleo RB robosaur nyt myynnissä 469 dollaria, joulu nyt selvitetty tapahtuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/17/pleo-rb-robosaur-now-on-sale-for-469-christmas-now-cleared-to/:
Pelkäätkö, että loma juhlia vain ei olisi voinut tapahtua ilman itsenäistä robotti dinosaurus roaming hallit ja pelottava isovanhemmat? Tuskailla enää. Kun alle kaksi viikkoa mennä, Innvo Labs on onnistunut tekemään elvytetty Pleo RB ( Pleo Reborn , jos sinun täytyy tietää) myynnissä, jossa jäykkä 469 dollaria saada sinut vastasyntynyt dinosaurus Li-Polymer-akku, laturi ja koulutus lehtiä. Joo, koulutus lehtiä. Valitettavasti MSRP tässä melkoisesti korkeampi kuin 350 dollaria , joka UGOBE veloitetaan alkuperäistä, mutta ainakin hinnan nousu ei kuuluu kovempi piilottaa, uudenaikainen RFID tunnistusjärjestelmä ja vahvempi, pitkäkestoisempia akku. Ja ihan oikeasti, kuka voisi sanoa ei hymy tuollainen?

Jatka käsittelyssä Pleo RB robosaur nyt myynnissä 469 dollaria, joulu nyt selvitetty tapahtuu

Pleo RB robosaur nyt myynnissä 469 dollaria, joulu nyt raivattu tapahtua alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 joulukuu 2010 08:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CrunchGear | lähde Pleo Store | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar