fredag den 17. december 2010

Chip istuttanut selkäytimessä voisi auttaa kärsiviä krooninen kipu (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/17/chip-implanted-in-spinal-cord-could-help-sufferers-of-chronic-pa/:
Tutkijat Sydneyn National ICT Australia (NICTA) on viettänyt viimeisen kahden vuoden aikana kehittää uskomattoman futuristinen keksintö, joka voisi tuoda helpotusta niille, jotka kärsivät kroonisesta kivusta. Mitä se merkitsee on sarja "älykkäiden" pelimerkit lisätään bioyhteensopivasta laitteiden ja kireä yhdessä. Näitä sitten ommeltu hyvin pieni (1.22mm leveä) johtaa valmistettu polymeeri lankaa ja johdot, jotka sitten lisätään selkärangan . Laite on ne liitetään akun ja tietokoneen, joka voidaan mitata ja kerätä tietoa kivun kuljettamiseen hermot signalointi aivot. Laite voi myös vastata lähettämällä 10 voltin sähkö pulssia estää signaalien reittiä aivoihin, huijaaminen aivot luulemaan ei ole kipua. On laitteita, kuten tämä jo olemassa, mutta ne ovat paljon suurempia kuin tämä uusi laite ja pienemmän kokonsa lisää tarkkuutta, koska se voidaan istuttaa lähempänä selkärankaa kuin aiemmissa malleissa. NICTA n laite on asetettu mennä ihmisten tutkimuksissa ensi vuonna. Video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Chip istutetaan selkäytimessä voisi auttaa kärsiviä krooninen kipu (video)

Chip istuttanut selkäytimessä voisi auttaa kärsiviä krooninen kipu (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 joulukuu 2010 05:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DVICE | lähde ZDNet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar