fredag den 17. december 2010

Dropbox juhlii versio 1.0, heittää valikoiva sync taikinaan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/17/dropbox-celebrates-version-1-0-throws-selective-sync-into-the-m/:
Jos olet meidän kaltaisemme, olet luultavasti tullut vedota Dropbox melko vähän teidän päivittäinen toiminta. Helvetti, meidän yleisö alkuperää tuuletin jatko Social Network siitä "Tom from MySpace "kaveri ei koskaan päässyt vauhtiin ilman sitä! No, jos olet niin innostunut pilvi varastointi ratkaisuja kuten me, sinun on enemmän kuin innoissaan tietää, että Dropbox 1,0 on juuri ilmoittanut. Uusista ominaisuuksista että olemme eniten odottaa tämänsuuntainen testi on Selective Sync (valita, mitkä tiedostot latautuvat jonka tietokoneet) ja Extended Attribute Sync (parannettu tuki Mac-sovellukset, kuten Quicken ja Quark joiden resurssihaarukoiden kiusata eniten synkronointisovellukset ja vioittaa kortille aikana). Mutta ei tässä kaikki! Hit lähde linkkiä, jotta pääset alkuun.

Dropbox juhlii versio 1.0, heittää valikoiva sync taikinaan perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 joulukuu 2010 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Scoop | lähde Dropbox | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar