fredag den 17. december 2010

Android 2.3 Piparkakut lähdekoodiin nyt saatavilla

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/17/android-2-3-gingerbreads-source-code-now-available/:
Haluatko kaivaa 2,3 ja katso, mitä kaikki tämä kohu johtuu itse? No, olet onnea, koska Piparkakku on painaa Android Open Source Project n arkistosta, mikä tarkoittaa, että voit asettaa laitteen ladata koodia. Se on hyvä uutinen laitteisto yrityksille, jotka eivät välitä saada Googlen sertifioinnin myös Android Market-yhteys - mutta se on myös hyvä uutinen rento ja vakavien hakkereiden keskuudessa, jotka haluavat veneen jotkut vakavasti villi, hullu custom rom. Joten, mitä sinä odotat? Hanki siihen, ihmiset.

[Kiitos, Mike]

Päivitys: Innokas coders pyydetään "odottaa muutaman tunnin tai muutaman päivän" ennen lataamista tasapainottaa palvelimen kuormitus - ja kun olet todennäköisesti halua tehdä, että se on luultavasti paras etu on kuunnella neuvoja .

Android 2.3 Piparkakut lähdekoodin nyt perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 joulukuu 2010 13:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AOSP , Android Rakennukset (Google Groups) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar