fredag den 17. december 2010

Engadget's Holiday Gift Guide: Tabletit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/17/engadgets-holiday-gift-guide-tablets/:
Tervetuloa Engadget Holiday Gift Guide ! Joukkue tässä hyvin tietoinen sydäntäsärkevää vaikeuksien kausi ostokokemuksen ja haluamme auttaa sinua lajitella roskat ja keksiä aarteita tänä vuonna. Alla on tänään parvi käsi kuraattori eliitti, ja voit suunnata takaisin Gift Guide napa nähdä loput tuotteen oppaiden ne lisätään koko lomakauden.
Ette usko olimme antaa lomakauden mennä ilman virallista Engadget Tablet Gift Guide teit? Hei, anna meille enemmän luottoa - Tiedämme, että se ei 2009 enää! Kuluneen vuoden aikana räjähdysmäisesti tabletin luokassa , ja samalla iPad saattaa silti olla markkinajohtaja, ei ole puutetta Android ja Windows 7 vaihtoehtoja siellä, että voit surffata verkossa, lukea kirjoja ja katsella videoita vain leffa on sormella. Toki, lisää on tulossa , ja kaikki merkit viittaavat Apple päivittää iPad vuoden 2011 alussa, mutta jos sinulla on kosketusnäyttö laatan ennen vuoden loppua, me olemme täällä ojentaa auttava käsi. Hit tauon pilaantunut paras valintoja hintaluokkaan.

Jatka käsittelyssä Engadget's Holiday Gift Guide: Tabletit

Engadget's Holiday Gift Guide: Tabletit perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 joulukuu 2010 12:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar