fredag den 17. december 2010

Mi Casa Verde Vera arvostelu: Kotiautomaatiolla yksinkertaistettu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/17/mi-casa-verde-vera-review-home-automation-simplified/:
Koti automaatio ja rakettireppuja ovat yllättävän samanlaisia, että molemmat avaruusajan teknologiaa on jo vuosikymmenten ajan ollut yli luvattu ja alle toimitettu. Kuka täällä ei rakkautta kosketa yhtä painiketta poistuttaessa talo aktivoida hälytys, sammuttaa valot lasten huoneet, alempi termostaatti, ja lukita kaikki ovet? Se on mukavuus, lupaus vasen täyttämättä kuten sanomme hyvästit 2010. Elämme planeetalla, joka tosin vaatii ihmisten manuaalisesti sulkea kaihtimet lopussa päivän ja läppä on valokytkin noin 90 vuotta kaupallisessa käyttöönotossa hehkulampun. Kuinka alkeellinen. Ja se on suorastaan rikollista ekologisesti ja taloudellisesti että emme voi vielä helposti seurata ja valvoa vallan käyttöä kodeissa puhumattakaan noro tai teho vampired pois yksittäisten sähköpistokkeet ruokimme ahne lauma kodin elektroniikkaa.

Kuinka tämä on mahdollista koska kaikki ennakot olemme nähneet? Langaton ja anturitekniikka on kehittynyt hyvin, mikä edellyttää automatisoida kotiin. Katsokaapa älypuhelimet, esimerkiksi, että nyt vakiona 3G (ja jopa 4G) tiedot, 802.11n WiFi, Bluetooth ja GPS radiot lisäksi anturit liikkeen, lämpötilan, kosteuden, läheisyys ja jopa suunta. Meillä ei ole vastausta kodin automaation dilema - kaivaa, että aihe olimme vaatia muutama tuhat lisää siis ainakin. Kaikki me tiedämme varmasti, että Biggie kulutuselektroniikan yhtiöt ovat haluttomia selvittävät. Sinänsä kymmeniä pieniä yrityksiä jää käsitellä sotku luoma teollisuus pysty saostus noin asettaa yhteentoimivien kodin automaation standardeja.

Yksi tällainen yritys on Mi Casa Verde. Pieni käynnistyksen julkisti Linux-pohjaiselle Vera kotiautomaation palvelin takaisin vuonna 2008 uudistetun lupauksen tehdä kodin automaatio asennus ja valvonnan helppo aloittelijoille, koska se on pätevä Asiantuntijat ja harrastajille. Olemme käyttäneet hiljattain toisen sukupolven Vera 2 muutaman viikon ajan. Toki emme ole aivan saavuttanut yhden painikkeen nirvana, mutta kotiautomaation aloittelijoille olemme ylpeitä sanoa, että olemme automaattinen muutamia hyödyllisiä, kodin valaistus tilanteissa kun jalkalista kynsistä Dark Angel eristäytynyt sisäpuolella varoketaulu . Parempi vielä, voimme hallita sitä kaikkea iPhonen - myös joulukuusi. Klikkaa läpi miten me teimme sen.

Jatka käsittelyssä Mi Casa Verde Vera arvostelu: Kotiautomaatiolla yksinkertaistettu

Mi Casa Verde Vera arvostelu: Kotiautomaatiolla yksinkertaistettu perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 joulukuu 2010 11:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar