fredag den 29. april 2011

Intelin Cedar Trail saa jotkut silmälasit yhdistyvät CPU ja GPU on yhdellä sirulla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/intels-cedar-trail-gets-some-specs-combines-cpu-and-gpu-on-a-s/:

Intel Atom Lineup

Että uusi prosessori haju on juuri alkanut haihtua Oak Trail ja olemme jo saada joitakin ärsyttävä yksityiskohtia seuraavan sukupolven Atom chips - Cedar Trail . Kuten odotettua, Intel on siirtynyt 32nm , jonka avulla se ahtaa GPU ja CPU päälle samaan suikale piitä. Kaksi ensimmäistä mallia, D2500 ja D2700, on dual-core, urheilu 1MB L2 välimuisti, ja on pihi TDP 10W - 3w pienempi kuin nykyinen dual-core atomeja. Entinen on kellotaajuus 1,86 GHz Hyper-Threading pois päältä, kun D2700 kääntää päälle nämä kaksi ylimääräistä kierteet ja potkii sitä lovi 2.13GHz. Uusi integroitu grafiikka ylpeillä paremmin HD-dekoodaus ja tuki Blu-ray-toisto, joka yhdistettynä piian ilman tuuletinta malleja ja WIDI, tee Cedar Trail sopivat luontevasti olohuoneessa.

Intelin Cedar Trail saa jotkut silmälasit yhdistyvät CPU ja GPU yhteen siruun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 16:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AnandTech | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar