fredag den 29. april 2011

Logitechin "pettymys" Q4 tuloksia ei auta köyhiä Revue myynti, leikataan hinta 249 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/logitechs-disappointing-q4-results-not-helped-by-poor-revue-s/:


Ei ollut paljon hyviä uutisia Logitech sijoittajille, kun yhtiö paljasti tuloksensa taloudellinen neljänneksellä se laski huomattavasti alle tavoitteiden ja myynnin. Suurin syyllinen kohdistui heikko kehitys Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa, mutta se kärsi myös paljon odotettua heikompi myynti Googlen TV -powered Revue ja sen lisälaitteet, osuus on vain 5 miljoonan dollarin myyntiä, alas 22.000.000 dollaria vuosineljänneksellä ennen ja lyhyt sen arvio 18.000.000 dollaria. Beyond vahvistamisesta sen kysymyksiä ulkomailla, toimitusjohtaja Gerald Quindlen vielä näkee tulevaisuuden, jossa internet-yhteys tv seurata samanlainen polku älypuhelimet ja toimet seuraavan sukupolven Googlen TV merkittävä mahdollisuus. Toukokuusta alkaen, yhtiö leikkaa hinta Revue on 249 dollaria (joka on vielä ainakin 50 dollaria liian suuri) ja suunnitelmat " uudelleen nopeuttaa "sen markkinointia" sopivana ajankohtana "- luultavasti joskus jälkeen Google I / O ja lisäämällä Android Market. Kuten että nykyinen laitteisto, sekä Revue ja Sony Googlen TV-tuotteet saivat määrittelemätön "tietoturvapäivitykset" tänään, vaikka Qriocity ja Music Unlimited-yhteys pysyi paikalla meidän Sony Internet TV yksikkö. Joten tehkäämme jälkipuinti ja arvaa vaikuttanut vähäisen myynnin lisää: korkeat hinnat , puoli paistettua tuotteen tai sisältäviä mainoksia karvainen nelijalkainen TV ja Kevin Bacon ?

Logitechin "pettymys" Q4 tuloksia ei auta köyhiä Revue myynti, leikataan hinta 249 dollaria perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 00:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink NewTeeVee | lähde Revue päivitys , Logitech tulos (PDF) ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar