fredag den 29. april 2011

Nexus S 2.3.4 päivitys nyt käytettävissä varhaisessa vaiheessa kautta manuaalinen asennus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/nexus-s-2-3-4-update-now-available-to-early-adopters-via-manual/:


Nexus S on määrä saada yli-the-air päivityksen Android 2.3.4 lähiviikkoina, mutta Google sai +1 lähtien innokas fanit ja devs saavani lisää Google Talk toimintoja nopeammin. Sen sijaan toivottoman tarkistaa päivitykset, kunnes aika on oikea, että vallanpitäjät tarjoavat nyt päivittää kuten ladattavaksi kaikille, jotka ovat jo käynnissä 2.3.3 on i9020T (AWS varustettu malli). Kehotamme teitä varovaisesti täällä ja tarkistaa, että puhelimesi on yhteensopiva, koska nämä ovat kaksi edellytystä ladata asentaa oikein. Olemme onneksi törmännyt yksi laitteista jopa 2.3.4 tällä tavalla ilman hikeä tai kyyneleitä, joten toivomme on sujuva kokemus muillekin. Jos päätät olla seikkailunhaluinen ja päivittää Nexus S valitsemalla lähde linkkiä ladata tarvittavat ZIP-tiedostossa.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Nexus S 2.3.4 päivitys nyt käytettävissä varhaisessa vaiheessa kautta manuaalinen asennus


Nexus S 2.3.4 päivitys nyt käytettävissä varhaisessa vaiheessa kautta ohjeen asentaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 04:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink XDA-Developers | lähde Android 2.3.4 Virallinen Download (ZIP) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar