fredag den 29. april 2011

Nikon Image Authentication-ohjelmisto validoi Photoshop phonies

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/nikon-image-authentication-software-validates-photoshop-phonies/:


On vaikea uskoa, että Venäjän presidentti Dmitri Medvedev ja Apple mies Steve Jobs saisi kaikki kikattava yli Granny Smith, ja se on hyvä syy: että Applen suunnilleen yhtä valheellista kuin tämä pieni iPhone . Mukaan Venäjän vartiointiliikkeeseen, mutta Nikonin Image Authentication-ohjelmisto olisi kertoa teille toisin. Tämä tekee on yksi kourallinen käytetään osoittamaan virhe kameran valmistajan Kuvavarmistus ohjelmisto. Ohjelmat kuten Nikonin sovelletaan salatun allekirjoituksen ja kuvatiedostoja, kun ne ovat kiinni, ja korvata ne allekirjoitukset tiedosto on muuttunut, jotka mahdollistavat tarkastamisen valokuvan koskemattomuutta. Mukaan ElcomSoft , yritys altistuvat järjestelmän puute käyttää Nikonin sekä vastaavan ohjelman palveluksessa Canonin DSLRs, että ne pystyivät ote allekirjoituksen samassa valokuva ja soveltaa sitä phonies kuten yllä. Mukaan asu, eikä yhtiö on vastannut sen tuloksista. Lisää hauskoja väärennöksistä, kuten laukaus Mike Tyson rocking Vihainen Linnut tatuointi, tutustu lähde linkkiä.

Nikon Image Authentication-ohjelmisto validoi Photoshop phonies perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 01:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CrunchGear | lähde ElcomSoft | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar