fredag den 29. april 2011

LCD-varustettu Cisco REN301 Residential Gateway pysähtyy FCC, paljastaa kaikki likainen salaisuudet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/lcd-equipped-cisco-ren301-residential-gateway-stops-by-fcc-reve/:

Cisco REN301 Residential Gateway

Ah, liiankin tuttu WiFi vianetsintä tanssi: verkko kaatuu, voit kaivaa kaapista ja Ethernet-kaapelilla, käyskennellä yli reitittimeen, Jack itsesi, kirjoita IP-osoite, ja alkaa tönäisi noin klo asetuksia. Ciscon REN301 Residential Gateway (hieno tapa sanoa "reititin"), joka juuri läpi FCC, voisi tehdä asioita ainakin hieman helpompaa ansiosta sisäänrakennettu LCD-näyttö ja kapasitiivinen kosketusnäyttö valvontaa. Wave kättä näytön saada se elämään ja voit tarkistaa tilan yhteydet, muuttaa joitakin perusasetuksia, ja tutkia kirjaa puhelut, jotka ovat tulleet yli SIP VoIP-liittimiin. REN301, joka on yksi yhtyeen 802.11b/g/n radio, voivat myös kääntyä USB-asemat ja SD-kortit NAS varastointi - yhtiö jopa heittää 32GB kortin pääset alkuun. Meillä ei ole hinta tai julkaisupäivää, mutta koska se on ollut harallaan avoinna liittovaltion sääntelijöiden emme todennäköisesti tarvitse odottaa kauan. Siellä on pari kuvia reitittimen UI tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä LCD varustettu Cisco REN301 Residential Gateway pysähtyy FCC, paljastaa kaikki likainen salaisuudet


LCD-varustettu Cisco REN301 Residential Gateway pysähtyy FCC, paljastaa kaikki likainen salaisuudet perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 16:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Langaton Hyvyys | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar