fredag den 29. april 2011

Valkoinen iPhone 4 paksuus luo kysymys asiassa päättäjien, omistajien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/white-iphone-4-thickness-creates-issue-for-case-makers-owners/:


Kun nyt olet todennäköisesti nähnyt uusinta spektaakkeli kuluttaa valkoinen iPhone 4: se paksumpi musta malli. Kuva havainnollistaa pisteeseen pala johto lyijytäytekynä. Joten mitä sanot, on oikeamielisen paheksuntansa laitteeseen, joka on toimitettu kymmenen kuukautta myöhässä. No, kokoero luo potentiaalisen kuluttajan kysymys, koska asiat (ainakin hyviä) valmistetaan vastaan ​​tiukat rajat toimittamien Apple. Olemme vahvistaneet itseämme, että Incase liukusäädintä, joka sopii musta iPhone 4 hienosti on pakko paikalleen uusi valkoinen malli. Valitettavasti Applen oma spec sivu ei korosteta muutosta paksuus (mitattuna 9,5 vuoteen TiPb). Sen sijaan se näkyy edelleen 9.3mm perusteellisesti pieni vastuuvapauslauseke, jossa todetaan, "Todellinen paino ja koko vaihtelevat kokoonpanon ja valmistusprosessin mukaan." Tuloksena on hämmennystä - tämä tapaus sopii tai ei se? - Joka ei ole koskaan hyvä asia kuluttajille.



Mutta miksi valkoinen iPhone 4 paksumpi? Phil Schiller mainitsi, että hänen tiiminsä tarvitaan lisää ylimääräisiä UV-suojaus ja muita parannuksia, joiden avulla yritetään vähentää "odottamaton vuorovaikutus" välillä kansi on valkoisuus ja sisäisiä osia. Sinänsä Apple ilmeisesti tarvitaan uhraamaan joitakin slimness paremman toimivuuden valkoinen puhelin. Kaiken tämän tuloksena on se, että meillä on nyt, mitä näyttää olevan neljä eri kokoa / painiketta kokoonpanot, jotka on otettava huomioon ostaessaan kutistemuovipakkauksissa tapauksessa sinun valkoinen iPhone 4, musta iPhone 4, valkoinen Verizon iPhone 4, tai musta Verizon iPhone 4. Onnea sen kanssa.



Lisätietoja raportoinnin Sam Sheffer



[Kiitos, Jon]

Filed under:


Valkoinen iPhone 4 paksuus luo kysymys asiassa päättäjien, omistajien alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 05:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar