fredag den 29. april 2011

Shocker! Ilmainen Android-sovellukset enemmän kuin vapaa iPhone apps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/shocker-free-android-apps-outnumber-free-iphone-apps/:




Hyviä uutisia Android käyttäjille , jotka vihaavat maksaa kamaa: mukaan uusi numeroihin Alankomaissa toimiva mobiili Analytics-ryhmä Distimo, on nyt vapaa apps saatavana myös Googlen mobiili OS kuin iPhone kello 134342 ja 121845. On olemassa muutamia asioita huomioon tässä: ensinnäkin kun lisää vapaa iPad vain apps, kokonaismäärä ilmainen IOS apps nousee kilpailukykyä 132239. Ja sitten on Applen joskus tiukan Tutkiessaan prosessi, joka on luultavasti ollut merkitystä sen numeerinen lipsuminen - onhan tässä mietinnössä ei korosteta asioita, kuten laillisuus, toistoa, tai kokonaismäärä apps omistautunut tekemään pieraista ääniä . Lisäksi Apple on paljon enemmän premium apps, jossa se päätoimija on 333124 ja 206143 - mutta välillä Android nopea kasvu ja se, mitä mietinnössä ehdot IOS: n lama, Distimo odottaa, että Google ryhtyy kärkipaikan viiden kuukauden ajan, joiden määrä ylittää iPhone ja iPad apps yhdistetty - karkea hahmotelma Cupertino vatsaan, epäilemättä, mutta ainakin yritys on edelleen Windows Phone potkia noin kauemmin. [Lähde linkki vaatii rekisteröitymisen]

Shocker! Ilmainen Android-sovellukset enemmän kuin vapaa iPhone apps perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 22:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Appolicious | lähde Distimo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar