fredag den 29. april 2011

Tutkijat rakentaa robotti innoittamana toukkia, painajaiset (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/researchers-build-a-robot-inspired-by-caterpillars-nightmares/:




Siellä on pitkä historia robottien mallina on eläimiä , ja jotkut tutkijat Tufts University on nyt ottanut asioita erityisen kammottava-crawly suuntaan. He ovat rakentaneet robotin, joka pystyy matkimaan tapa toukka pallot itsensä toipua pois saalistajilta. Kuten voitte nähdä videon yläpuolella, kun taas robotti (puhuttu GoQBot) on melko vähän isompi kuin todellinen vika, se ei tosiaankaan melko hyvä kaalimato jäljitelmä. Mitä voisi tällainen botti käyttää? No, tutkijat sanovat, että niin sanotut ballistiset liikkuva "käyttäytymistä voitaisiin käyttää parantamaan joitakin niistä monista olemassa robotteja , jotka on muotoiltu matoja tai käärmeitä - joka voisi antaa heille sinkauttaa itsensä katastrofi alueelle, esimerkiksi ja sitten kiemurrella ympäri tuen etsintä-ja pelastustoimia. Pään ohi tauon nähdä bot hidastettuna.

Jatka käsittelyssä Tutkijat rakentaa robotti innoittamana toukkia, painajaiset (video)


Tutkijat rakentaa robotti innoittamana toukkia, painajaiset (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 20:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Robots.net | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar