fredag den 29. april 2011

Motorola Xoom LTE päivitys viivästyy kesään, samaan aikaan kuin Bionic käynnistää

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/motorola-xoom-lte-update-delayed-until-summer-same-time-as-bion/:

Motorola Xoom LTE päivitys viivästyy kesään, samaan aikaan kuin Bionic käynnistää

Motorolan juuri päättynyt jossa uutiset ja numerot sen neljännesvuosittaisen kertomuksen, ja siellä oli yksi vähän pahuutta, että meillä oli vain jakaa: Xoom LTE päivitys on viivästynyt. Emme näe sitä kesään mukaan Motorola toimitusjohtaja Sanjay Jha, joka on myös silloin, kun me näemme Bionic, viive, että olimme jo mököttävältä noin . Jha on hieman epämääräinen, mitä "ongelma" oli, joka aiheuttaa viivästyksen, vain, että mitä laatua koskevat ei koskee sekä laitteita, ja se voisi olla, että yhtiö odottaa sen LTE käyttöönotossa saada vähän kauempana. Nettotulos: yksi vähemmän G Xoom omistajille kesään asti, eikä Bionic lainkaan asti. Bummer.



Suhteen numerot. Motorola sanoo, että se on lähetetty yli 250000 Xooms ensimmäisellä neljänneksellä ja onnistui liikevaihto oli 3 miljardia dollaria. Se on jopa 22 prosenttia viime vuonna tähän aikaan, joka toi tappiot alas 0,27 dollaria per osake - paljon mukavampi kuin 0,72 dollaria vuonna Q1 2010. Mobiililaitteen liikevaihto kasvoi 30 prosenttia ja 9,1 miljoonaa yhteensä mobiililaitteita myytiin, nämä lähes puolet (4,1 miljoonaa) oli älypuhelimia.

Motorola Xoom LTE päivitys viivästyy kesään, samalla kun Bionic käynnistää alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 19:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Droid Life , Motorola | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar