fredag den 29. april 2011

NFL mobiilisovellukset tuovat luonnoksen asut tänään iPhonen iPad ja Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/nfl-mobile-apps-bring-the-draft-to-you-live-tonight-on-iphone-i/:


Ensimmäiset 2011 NFL Luonnos käynnistymässä noin kaksikymmentä Radio City Music Hall, mutta jos et ole yksi pelaaja kerää telineet telineet rahaa (olettaen 2011 kausi tietenkin) voit vielä saada live-päivityksiä kautta NFL: n sovellukset IOS-ja Android-laitteisiin. NFL GameCenter sovellukset, jotka on potkiminen noin iPhone / iPod touch ja Android-puhelimissa on päivitetty vuoden 2011 kauden Lite (ilmainen) ja Premium (1,99 dollaria) lomakkeet, ja olisi voitava liikennöidä liikkeellä käyttäjille live-päivityksiä ja tiedot kustakin poimia. Sohva kumppani tarkoitettu iPad app (kuvassa yllä, ei Honeycomb rakastan tätä go-round) tekee sen NFL Draft debyytti ja lisää päälle pieniä muoto versiot myös elävät NFL.com videokuvaa niin sisältä kuin auditorio ja studio, videoleikkeiden ja interaktiivisia ominaisuuksia. Tutustu näyttöjä parempi katsoa UI tai klikkaa lähde linkeistä voit ladata ilmaiseksi App valinta - sinun täytyy löytää apps huomisaamuna Royal Wedding itse.

NFL mobiilisovellukset tuovat luonnoksen asut tänään iPhonen iPad ja Android perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 18:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iPad , Android , iPhone | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar