fredag den 29. april 2011

Yhdysvaltain korkein oikeus toteaa yritykset voivat pakottaa välimiesmenettelyyn luokan toimiva kuluttajille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/us-supreme-court-says-companies-can-force-arbitration-on-class-a/:

Ennen tänään Kalifornian kuluttajat voivat jättää välityslausekkeen tallessa sakon tulostaa kaikki AT & T palvelusopimuksen, koska valtion lakia oli ilmoittanut heille kohtuutonta - joka pitää oikeustalon ovet auki luokan toimiva kuluttajille. Kuitenkin päätös siitä, että epäilemättä miellyttää AT & T ja muut sen lajia, korkeimpaan maa on vienyt valtioita voitavansa, jotta vältettäisiin välimiesmenettelyyn sen tuomiota AT & T Mobility LLC v. Concepcion. Vuonna lausunnossa kirjoitti Oikeus-Scalia (kuvassa), The Supremes sanoi, että liittovaltion laki välimiesmenettelystä hyväksyttiin edistää välimiesmenettelyyn on nopeaa ja helppoa riitojen ratkaisuun, ja ne eivät ole voineet Kalifornia (tai jokin muu tila) ristiriidassa se kongressin sallimalla pitkä Group Litigation, kun osapuolet jo sopineet yksityistä välitystoimintaa. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat pakottaa asiakkaat sovitella saataviaan erikseen liittymisen sijasta yhteen tiedostoon korkean dollari ryhmäkanteisiin, ei väliä mitä valtion lakeja sanoa. Arvaa kuin suurten oikeudenkäyntien asianajajien on etsittävä muualta löytää varat seuraavalle Ferrari.

Yhdysvaltain korkein oikeus toteaa yritykset voivat pakottaa välimiesmenettelyyn luokan toimivat kuluttajien perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 17:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Ars Technica | lähde Scotus [PDF] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar