fredag den 29. april 2011

Verizon asiakirjassa ehdotetaan LG Revolution on Netflix esiasennettuna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/29/verizon-document-suggests-lg-revolution-will-have-netflix-pre-in/:


Emme juuri tarvitse enemmän todisteita siitä, että LG vallankumouksen olisi ensimmäinen Android puhelin tukee Netflix, mutta uusi ilmeisesti aito Verizon asiakirja lähettänyt Android Keski-foorumin jäsen on nyt kaikki, mutta vahvisti, että se. Mitä enemmän, kun otetaan huomioon, että Verizon touts Netflix yksi puhelimen tärkeimmistä ominaisuuksista, se näyttää turvallista olettaa, että sovelluksen tulee myös valmiiksi asennettuna avuksesi. Kuten huomaatte, Verizon sanoo myös, että puhelin on "tulossa pian" on valitettavasti noin erityisiä julkaisupäivä kuten olemme nähneet niin pitkälle. Mietitkö mitä on varastossa? Sitten kannattaa tarkistaa käytännön teimme app takaisin Mobile World Congress-tapahtumassa helmikuussa.

Verizon asiakirjassa ehdotetaan LG Revolution on Netflix esiasennettuna perin ilmestynyt Engadget on ti, 29 huhtikuu 2011 15:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Droid Life | lähde Android Keski | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar