fredag den 29. april 2011

iZettle sirun käsittelyssä Square kilpailija vie rahaa, ei pyyhkäisee tarvita (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/28/izettles-chip-reading-square-competitor-will-take-your-money-n/:



Kaikki näyttää olevan saada aluksella Squaren iPhone luottokortti lukija - Apple alkoi myydä laitetta liikkeissään sen viime viikolla, ja jopa Visa on ottanut taloudellisten etujen yhtiössä. Kuitenkin, koska suosio petostentorjunnasta chip-käytössä älykortteja toisella puolella on lampi, torin tarjoaa ei oikein sovi laskun. iZettle on samanlainen ratkaisu Euroopalle, joka sisältää aina-niin-välttämättömiä älykortin lukija, joka yhtiö on käynnistämässä Ruotsissa tämän vuoden kesäkuussa. Ei vain se voit hyväksyä luottokorttimaksut ystävien tai asiakkaiden, sovellus lisää sosiaalista kierre. Kauppiaat voivat laittaa sähköpostia valokuva ja kuitti ostajille, jotka voivat sitten jakaa viimeisintä saalista on Facebook . Tietenkin, jos tämä alkaa tarttua, se voisi selittää, että "mahtava käsitellä" olet saanut uuden kannettavan tietokoneen, että paljon vaikeampaa, kun se ponnahtaa ylös teidän muita huomattavia on uutisvirrasta.



[Kiitos, David]

Jatka käsittelyssä iZettle sirun käsittelyssä Square kilpailija vie rahaa, ei pyyhkäisee tarvita (video)


iZettle sirun käsittelyssä Square kilpailija vie rahaa, ei pyyhkäisee tarvita (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 huhtikuu 2011 23:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iZettle | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar