torsdag den 30. juni 2011

Acer julkisti Aspire One Happy 2 netbook Yhdysvaltojen markkinoille, osoittaa sitoutuvansa pastelli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/30/acer-announces-aspire-one-happy-2-netbook-for-the-us-market-sho/:


Koska se ei ole 2008 ja kaikki, se ei ole joka viikko, että me kertoa uusi Atom-pohjainen-netbook - eikä mitään tavanomaisia ​​epäiltyjä näytä todennäköiseltä heittää pyyhkeen kehään lähiaikoina. Acer juuri ilmoittanut saatavuus Acer Aspire Happy 2, että aallotettu, Easter Egg-värillinen numero, joka päätään taaksepäin huhtikuussa. Kuten odottaa saattaa, se toimii kaksiytiminen Atom N570 CPU - pieni antennin kautta N450 viimeinen sukupolvi tarjosi. Ja vaikka se on vielä tavallista 10,1 tuuman näyttö ja 250 gigatavun kiintolevyn ja WiFi-radio, se askeleen alaspäin 1 Gt muistia alkaen 2GB. Sen lisäksi ennustettavissa silmälasit, Acer on selvästi yrittää tehdä dented läppäreissä tapahtuu siinä tapauksessa, että ei ollut jo ilmeinen . Se ja pastellit. "Banana Cream", "Mustikka Shake", "Mansikka Yougurt," ja "Papaya Milk" kuulostaa teidän korkea lasi murskattua hedelmää? Hän on saatavilla, kun luette tätä 269,99 dollaria.

Jatka lukemista Acer julkisti Aspire One Happy 2 netbook Yhdysvaltojen markkinoille, osoittaa sitoutuvansa pastelli


Acer julkisti Aspire One Happy 2 netbook Yhdysvaltojen markkinoille, osoittaa sitoutuvansa pastelli alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 kesäkuu 2011 08:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar