torsdag den 30. juni 2011

Nielsen: iPhonen myynnin kiivetä yhtä Android myynti tasoittaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iW9Xx7UNeIc/iphone-sales-back-to-driving-growth-of-smartphones-in-the-us.ars:


Applen iPhone on takaisin kasvua älypuhelinten Yhdysvalloissa, mukaan tuoreessa Nielsen tutkimuksessa. Eräässä tutkimuksessa viime matkapuhelin hankkijat, osa uusista iPhone omistajat on noussut 17 prosenttia 10 prosenttia alussa vuoden, kun taas prosentteina uuden Android-puhelimen omistajana on tasaantui kello 27 prosenttia.


Nuo luvut osoittavat, että Android edelleen muodostaa enemmistön uuden älypuhelimen myyntiä asiakkaille, jotka poimitaan niitä viimeisten kolmen kuukauden aikana, mutta kiinnostus alustan on pysähtynyt kasvussa jo nyt. Mutta Apple on onnistunut taistelemaan vastaan: kiinnostus iPhone on noussut uudelleen tammikuussa, kun iPhone myynti oli kapenevat pois , kun Android puhelimet olivat kiipeilyä. Käyttöönotto Verizon iPhone todennäköisesti oli jotain tekemistä tämän vaihtamalla rooleja, kuten analyytikot ennustivat pian käyttöönoton jälkeen.


BlackBerry on edelleen menossa alamäkeä, ja laski 11 prosenttia uusista myynti 6 prosenttia viime kuukausina. Windows-puhelimet ovat leijuu yhdellä prosentilla, ilmeisesti hieman enemmän kuin blip kuluttajien tutka.


Mutta kaikki brändit yhdessä ovat tehneet suuria harppauksia älypuhelinten hyväksymistä koko: 55 prosenttia viime matkapuhelin hankkijat valitsi älypuhelimissa yli on puhelimet, jopa 34 prosenttia vuosi sitten.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar