torsdag den 30. juni 2011

Politiikan riita johtaa Google poistaa Android App myynti Taiwanissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/nXANllh2Ltg/policy-dispute-leads-google-to-disable-android-app-sales-in-taiwan.ars:


Kuluttajansuojalainsäädäntö Taiwanissa edellyttää Internet ohjelmisto jälleenmyyjien tarjota potentiaalisille asiakkaille viikon pituinen ilmaisen kokeiluversion tahansa sovellus, joka voidaan ostaa ladattavana. Mukaan Taiwanin hallituksen, Applen App Storen ja Googlen Android Market molemmat laski riitautui politiikan.


Apple vastasi hallituksen varoitus mukautuminen pyyntö seitsemän päivän kokeilu iOS käyttäjille Taiwanissa, mutta Google kieltäytyi tehdä tarvittavat muutokset. Taiwan on sakotettu haku jättiläinen noin $ 35.000 laiminlyönnistä lakia. Vastauksena sakon, Google on poistanut sovelluksen ostamista toimintoja Android käyttäjille, jotka elävät Taiwanissa.


Monimutkainen ja erittäin epäyhtenäisyyden vuoksi lakeja kaupan ympäri maailmaa on vakava haaste globaalin ohjelmistotoimittajien. Vaikeus navigoinnin ja noudattaa alueellisten oikeudellisten velvoitteiden on yksi syy miksi Googlen Android Market ei ole täysin tuettu vielä kaikissa maissa.


Google käyttää tarjota 24 tunnin palauttaa politiikan Android Market, mutta kiistanalaisella laski palautuksen määräaika on vain 15 minuuttia viime vuonna. Muutto tuli rinnalle muita muutoksia Android Market, joka oli tarkoitus tyydyttää pyynnöt kolmannen osapuolen Android sovelluskehitys yhteisössä. Määrä sovelluskehittäjät olivat huolissaan mahdollisia väärinkäytöksiä 24 tunnin toistumisaika ja oli pyytänyt, että se pienennetään tai se poistetaan.


Ei ole vielä selvää, miten Google etenee käsittelyyn tässä kiistassa Taiwanin pakollisia seitsemän päivän kokeilujakso, mutta se tuntuu siirtyä sammuttaa Android Market ostojen maata ei tule olemaan viimeinen sana. Google on tiettävästi lähettää valtuuskunnan Taiwan edelleen keskusteluja hallituksen Taipeissa.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar