torsdag den 30. juni 2011

Amazon sammuttaa Kalifornian tytäryhtiöiden yli uusi liikevaihtovero-oikeuden

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/g261OQeSPSc/amazon-to-shut-down-calif-affiliates-over-new-sales-tax-law.ars:



Jos kaikki jatkuu alas heidän virtapiirissä, Amazonin kumppaniohjelmaan lopulta kuolla sukupuuttoon Yhdysvalloissa. Late keskiviikko, Kalifornia liittyi kasvava luettelo valtioihin, jotka yrittävät kerätä myyntivero online vähittäiskauppiaat kuten Amazon, jolla pyritään auttamaan sulkea valtion valtava budjettivaje. Amazon, tyypilliseen tapaan, on aggressiivisesti lykätty, varoitus sen kalifornialainen tytäryhtiöiden että he ovat heidän tulovirtoja katkaista kuin 30. syyskuuta, jos laki päätyy säädetty.


Kalifornian uusi laki, allekirjoittanut kuvernööri Jerry Brown keskiviikkona vaatii verkkokauppojen kerätä myyntivero, vaikka heillä ei ole fyysistä läsnäoloa tilaan. Miten se toimii kun liittovaltion laki määrää, heidän on oltava tiili-ja laasti tallentaa jatkoon? Kuten monissa muissa valtioissa ennen kuin se, Kaliforniassa laskee Amazon tytäryhtiöiden jotka asuvat Kaliforniassa "fyysistä läsnäoloa." Joten, jos Joe Blow kulkee henkilökohtainen blogi affiliate linkkejä Amazonin tuotteista (tiedät, tehdä muutaman taalaa puolella), hän on tehokkaasti "myy" Amazon tuotteita ja ansaita rahaa niiltä kautta kotoaan Kaliforniassa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





1 kommentar: