torsdag den 30. juni 2011

PayPal Ikkunaluukut rahamarkkinarahastossa kauppiaille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/91jWYGT-c2c/:

PayPal sammutetaan sen rahamarkkinarahastossa, ilmoittamalla osallistujat että rahasto pienenemässä jo heinäkuussa 29 tänä vuonna.


PayPal käyttäjät voivat aiemmin laittaa rahaa ne ansainnut PayPal liiketoimista rahamarkkinarahastossa kertyy korkoa. PayPal asiakkaat voivat valita olla vapaa käteisestä pyyhkäisi rahastoon, jotta ansaita tuloja kunnes käteistä käytetään. Osakkeet ja rahasto voisi lunastaa maksamaan transaktioiden kuten maksut, ostot ja muut elektronisen rahan siirrot PayPal asiakkuuksia.


Kuten viime viikon Rahaston omistusosuus 471.000.000 dollaria ja oli palannut 0,04% sijoittajille tänä vuonna tähän mennessä, raportit SmartMoney. PayPal REP kertoi SmartMoney, että "markkinatilanteen taloudelliset edut rahamarkkinarahasto ovat vähentyneet" sen kauppiaille.


Sijoitusvälineen on ollut asioita aiemmin. Aiemmin rahasto oli nähdä noin 5 prosenttia vuonna palaa. Mutta viime aikoina, rahasto sai noin 0,15% vuonna palaa.


Tässä viesti lähetetään rahaston osallistujat:



Hei [],


Kiitos, että käytät PayPal ja PayPal rahamarkkinarahastoon. Valitettavasti olemme päättäneet sulkea rahamarkkinarahastossa, tehokas 29.07.11.


Mitä tämä merkitsee sinulle? PayPal siirtää mitään maksamatta osingot olet ansainnut omalle PayPal tilille 7 arkipäivän kuluessa, kun olemme lähellä rahastoon. Älä huoli, sinun ei tarvitse tehdä mitään.


Sinun 2011 veroasiakirjoihin jatkossakin saatavilla rahaston yleiskatsaus-sivulta PayPal-tilin kautta 2012. Saat vero lausunnon PayPal vain, jos olet ansainnut 10 dollaria tai enemmän osinkoja vuonna 2011.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar