torsdag den 30. juni 2011

Nokia ikkunaluukut online-ja vähittäiskaupan myymälää UK, US verkkokauppa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/30/nokia-shutters-online-and-retail-stores-in-uk-us-web-store/:



Nokia tulemme käymään Q3 vailla suoraa ja kuluttajien myyntikanavia USA ja UK. Suomen älypuhelin Maker sulkimin jäljellä UK vähittäiskaupat aiemmin tässä kuussa (lukuun ottamatta Heathrow'n lentokenttä, joka jää auki), ja myös lopettaa myyntiään USA ja UK verkkokaupoista - siirtymistään Ranska, Espanja ja Hollanti, jotka kaikki meni offline viime kuussa . Puhuimme entinen Nokia UK vähittäiskaupan työntekijä, joka mainitsi heikon markkinointi, korkea hinta, hidastunut liikenne ja tuotteiden korkea tuottoprosentti kuin muutamia niistä syistä, että myymälöissä suljettu - tuottoa N8 ja E7 hallitsi muita puhelimia, joissa asiakkaat valittavat laite kaatuu ja korruptio, laitteistoviat ja käytettävyyttä. Hän kertoo, että myymälöitä myös vain myydä laitteita Vodafone ja T-Mobile, ja vain Vodafonen asiakkaat saattoivat päivittää Nokia Store. Suurin osa asiakkaista tuli Store tukea, eikä ostoksen.


"Viimeiset kaksi kuukautta olivat erityisen hiljainen. Vaikka ostoskeskus oli kiireinen, Nokia myymälä olisi ehkä enintään 30 ihmistä ovesta päivä, yleensä teknistä apua. Ja se oli, että kaikki myymälää suljettiin äkillisesti 20. kesäkuuta. "



Me kuvitella hinnoittelu ollut suuri rooli päätös sulkea Britanniassa ja Yhdysvalloissa verkkokaupoista, aivan kuten se teki UK vähittäiskaupan ja verkkokaupoista muissa maissa. Sekä maan verkkokaupoista on korvattu sulkeminen ilmoituksen, jossa Yhdysvaltain tallentaa ohjata asiakkaita Amazon, ja UK tallentaa kävijöitä kahdeksan vähittäiskaupan kumppaneita sijaan.



[Kiitos, Karl]

Nokia ikkunaluukut online-ja vähittäiskaupan myymälää UK, US verkkokauppa perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 kesäkuu 2011 11:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Nokia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar