torsdag den 30. juni 2011

HTC Eternity vuotanut: 1.5GHz prosessori, 4,7 tuuman näyttö, eteenpäin suunnatut kamera

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/30/htc-eternity-leaked-1-5ghz-4-7-inch-display-front-facing-came/:


Kun maailma kulkee lyhyttä snarky puhelin otsikoita (ja itse asiassa alkaa käyttää pari helmiä on useammin kuin kerran ), olemme vasemmalle unohtaa monikerin täällä taas keskittyä olennaiseen: että näyttö. Itse asiassa 4,7 tuuman WVGA Super LCD kuvassa todella tuntuukin jatkaa siitä ikuisuuden, ja jos HTC Inside 's vuotaa astiat pois, voisimme tarkastelemme maailman ensi WP7 superphone. Se bruited että tämä mies on kuljettava kanssa yhden ytimen 1.5GHz-prosessori, 8 megapikselin kamera (automaattitarkennus, dual LED-salama), 720p tila, eteenpäin suunnatut 1,3 megapikselin kamera, 16GB tallennustilaa, DLNA-tuki, Bluetooth, WiFi , GPS ja 1650 mAh akku. Se on melko hätkähdyttävä luettelo ominaisuuksista, ja taju Windows Phone seuraajia tunnistaa että Mango päivitys todellakin tarpeen ennen että eteenpäin suunnatut ampuja tulee hyödyllinen. Sanomattakin on selvää, me voidaan pitää korvan maahan enemmän, kuin Essentials kuten hinta ja vapauta ovat toistaiseksi välttyivät meille.

HTC Eternity vuotanut: 1.5GHz prosessori, 4,7 tuuman näyttö, eteenpäin suunnatut kamera alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 kesäkuu 2011 09:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink everythingWM | lähde HTC Inside | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar