torsdag den 30. juni 2011

Microsoft: Eurooppa pilvi tietoja ei saa immuuni Patriot Act

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/30/microsoft-european-cloud-data-may-not-be-immune-to-the-patriot/:


Jos luulit voisi kiertää USA: n tiedustelupalvelun siirtämällä Eurooppaan ja tallennus likainen pikku salaisuuksia Microsoftin pilvi palvelu , arvaa uudelleen. Tämän viikon aikana on käynnistänyt Office 365 , Gordon Frazer, toimitusjohtaja Microsoft UK, myönsi ensimmäistä kertaa, että pilvi taltioi Euroopan datakeskukset voisi vielä luovuttaa American virkamiehille, kuten Yhdysvaltojen lainsäädännön. Kun kysyttiin, onko Microsoft voisi taata, että sen EU-tallennettujen tietojen koskaan jättäisi mantereella (vaikka pyydetty Patriot Act), Frazer vastasi: "Microsoft ei tarjoa näitä takeita. Kumpaakaan ei mikään muu yritys." Koska yhtiön pääkonttori on Yhdysvalloissa, se on velvollinen noudattamaan American lakeja, eli mitään tallennettuja tietoja sen palvelimille on reilun pelin viranomaisia ​​hyödyntämään ja tarkastaa. Frazer vaati kohdekäyttäjille "olisi ilmoitettava aina mahdollista", mutta väitti, ettei Microsoft tai mikään muu yhdysvaltalainen yhtiö voi taata ilmoittaa etukäteen. Bottom line: olet parempi piilottaa ne ilkeä tiedostoja vanhanaikaisesti - vuonna offshore tallelokero.

Microsoft: Eurooppa pilvi tietoja ei saa immuuni Patriot Act alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 kesäkuu 2011 13:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde ZDNet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar