torsdag den 30. juni 2011

Sprint päivitys Samsung Galaxy tab kanssa Gingerbread 5. heinäkuuta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/30/sprint-updating-the-samsung-galaxy-tab-with-gingerbread-on-july/:


On vaikea, siellä Samsung Galaxy tab omistaja, katsellen Honeycomb liitutaulut osuma markkinoille vakka, jossa onnekas muutama tehostamassa Android 3.1 ja sen resizeable widgetit. Sprint, ainakin, on silti antaa "OL Tab joitakin rakkautta - mukaan nimettömän vihjeidenmyyjä, nyt Network työntää ulos päivitys Gingerbread, jotain Tab omistajat ulkomailla jo nauttia . Päivitys on tarkoitus levittää alkaa 5. heinäkuuta ja sisältää ei vain Android 2.3, mutta askel jopa HID Bluetooth samoin. Niin, ja kun se on sitä, Sprint julkaisee myös korjauksen bugi Samsung Transform , joka on häirinnyt PRL ja tietojen profiilia päivitykset. Kuulostaa niin hieno kuin mitä tahansa voittamaan jälkeinen loma viikonloppu blues.

Sprint päivitys Samsung Galaxy tab kanssa Gingerbread 5. heinäkuuta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 kesäkuu 2011 12:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar