torsdag den 30. juni 2011

Sony intros G-sarjan mikro Hifi iPhone / iPod-järjestelmät, sulautuu retro ulkonäkö ja modernit ominaisuudet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/30/sony-intros-g-series-micro-hifi-iphone-ipod-systems-blends-re/:


Sonyn sai mainetta pumppaamaan forwardly- suunnitellut tavarat , mutta sen uusi G-sarjan mikro HiFi ovat tuulahdus menneisyydestä - yhdellä silmäyksellä, anyway. Molemmat lautat ovat MP3 ja iPhone / iPod-yhteensopiva USB ja sitä on saatavilla kahtena eri kokoonpanoissa. Aloita CMT-G1BiP / G1iP ominaisuus 60 wattia RMS tehoa ja DAB pakataan entiseen niille, jotka löytää vain ottaa AM / FM on passé. Seuraavaksi, CMT-G2BNiP / G2NiP lisätä WiFi, joilla saat stream siitä Webistä tai tietokoneen ja voidaan kauko-ohjata ilmainen iOS app. "HIFI" monikerin sekoittaa iPod-liitettävyyttä ehkä hifisteille nostaa kulmiaan ja äänenlaatu, mutta harjattu metalli konsoli ja sen piano-kiilto satelliitteja lookers mikään-the-vähemmän. Yksi vaihtoehto on tällä hetkellä lueteltu Sony UK sivusto, vaikka siellä ei kitistä kustannusarvioiden tai julkaisupäivät. Nyt me ohjata sinut PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Sony intros G-sarjan mikro Hifi iPhone / iPod-järjestelmät, sulautuu retro ulkonäkö ja modernit ominaisuudet


Sony intros G-sarjan mikro Hifi iPhone / iPod-järjestelmät, sulautuu retro ulkonäkö ja modernit ominaisuudet alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 kesäkuu 2011 09:09:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Trusted Arvostelut | lähde Sony UK | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar