torsdag den 30. juni 2011

Wii Cyberbike antaa sinulle workout, maksaa enemmän kuin itse järjestelmän

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/30/wii-cyberbike-gives-you-a-workout-costs-more-than-the-system-it/:


Olemme nähneet tällaista preposterousness ennen vuodesta BigBen , ja olemme yhtään lähempänä rakastumiseen nyt kuin olimme takaisin vuonna 2009. Tämä Behemoth voit saada täyden kokemus konsolin Cyber ​​Pyöräily Urheilu otsikko, ja tunne todella suorittaen jotain tässä prosessissa? Oletettavasti myyntikelpoisia sivuvaikutus. Päivitetty Cyberbike Magnetic Edition on saatavilla Pohjois-Amerikassa tällä kertaa turvautuen - yllätys, yllätys - magneettinen vastus tarjota kallis harjoitus alle 286 kiloa. Tämä ylimitoitettu reuna on nyt saatavilla 199.99 dollaria (pyörä ja peli combo), joka laittaa sen hieman liian pitkälle tasoinen todellinen konsoli (150 dollaria) meille harkitsemaan sille ammuttu. Plus, olemme jo sitoutuneet pyöräily keskustaan ​​meidän lopulta Wii U pickup - ja suoraan sanottuna se riittää kattamaan myös vuosittain harjoitus kiintiö.

Jatka lukemista Wii Cyberbike antaa sinulle workout, maksaa enemmän kuin itse järjestelmän


Wii Cyberbike antaa sinulle workout, maksaa enemmän kuin itse järjestelmä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 kesäkuu 2011 10:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Kotaku | lähde BigBen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar