torsdag den 30. juni 2011

Moto mysteereitä runsaasti: Droid HD viestit Flickr, uusi epäselvä cam kuvia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/30/moto-mysteries-abound-droid-hd-posts-to-flickr-new-blurry-cam/:

Droid HD? Bionic? Targa?

Gadget Uutiset, kuten dating ja kori kaivamaan, on kyse jännitystä metsästää. Toki iso Lehdistöajankohdat jossa pääset mukiloida esineitä sen toiveenne ovat hauskoja, mutta antaa meille Mr. Blurry Cam ja jotkut EXIF ​​tahansa päivä. Tässä mielessä, esittelemme teille epätarkka kuva mitä näyttää, että viritetty Bionic ja viittaus Droid HD Flickr, tulevat suoraan ulos Motorola kampukselle Libertyville, Illinois (vuodesta poistettu). Nyt, kaksi asiaa eivät välttämättä liity, mutta on mahdollista, että dual-core LTE laitemyynti on saada uusi nimi vastaa sen päivitetään sisäosat ja uusittu ulkoa (vaikka, jos se on erilaista sisällä, ulkopuolella, ja on uusi nimi, on se todella Droid Bionic enää?). Tiedämme, että mitä sai alkunsa Targa , voi kaapata 1080p videon, joka vastaa jopa hienosti HD monikerin. On myös mahdollista, että PIC ottaja on vielä näkymätön laite ja meidän (Moto) epäselvä kaverille edellä on yksinkertaisesti Bionic tarkoitettu toisen operaattorin. Joka tapauksessa, olemme koukussa - ainakin kunnes PR osuu meidän Saapuneet, niin se on takaisin Mystery Machine.

Jatka lukemista Moto mysteereistä runsaasti: Droid HD viestit Flickr, uusi epäselvä cam kuvia


Moto mysteereitä runsaasti: Droid HD viestit Flickr, uusi epäselvä cam kuvat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 30 kesäkuu 2011 11:22:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android Central , Electronista | lähde Pop Herald , PocketNow | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar