torsdag den 30. juni 2011

MOG Rolls Out Slick HTML5 toimija, jolla on uusi painopiste suositukset ja soittolistat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/oHHkxHbwuU8/:

Online-musiikki rotu on nyt kaikki-out sprintti: Amazon, Google ja Apple ovat nyt kaikki tarjoavat (tai valmistautuu aloittamaan) palvelut, joilla voit ladata musiikkikokoelmasi pilvi, jolla voit kuunnella musiikkia omistat kaikkialla ovat. Mutta he eivät ole vain kilpailevat keskenään - toinen ryhmä palveluita, jotka kuuluvat MOG, RDIO, ja (mahdollisesti) Spotify avulla käyttäjät stream tahansa kappaletta niin usein kuin he haluaisivat edullisella kuukausimaksulla oli noin 10 dollaria kuukaudessa.


On tulossa hauska. Ja tänään, MOG tekee rodun kaikki, että paljon lähempänä.


Palvelu on juuri rakentaneet uuden Beta pelaaja käyttäjille, joka tehostaa MOG kokemus, asettaa paljon raskaampaa painoa rakennus ulos soittolistoja ja suosituksia kuin edeltäjänsä teki.


Tähän asti MOG käyttäjät ovat käyttäneet Flash-pohjainen soitin, joka ilmestyi popup - navigoit sivustoa tärkein selaimen ruudussa lisäämällä kappaleita kuten mennä, ja niitä kappaleita lisätään soittolistalle, josta valvonta pienempiä ponnahdusikkunassa. Se toimii hyvin, mutta verrattuna palveluihin, jotka ovat ottaneet enemmän iTunesin kaltaisen käyttöliittymän, se voi olla hieman sekavaa.


Uusi pelaaja korjaukset. Se tutustumme tuttu kaikille, jotka on käytetty MOG web app Chrome verkkokauppa, joka julkaistiin joulukuussa (se variaatio, että pelaaja). Mutta se sisältää joitakin keskeisiä lisäyksiä, ja se on myös liikkuva ulos beta vaihtoehto kaikille MOG käyttäjille (aiemmin ainoa tapa saada se läpi Chrome tallentaa, jota monet ihmiset eivät tiedä).


Uusi pelaaja todella on vähemmän ominaisuuksia kuin vanha - se puuttuu arviot ja kyky nähdä profiilit muiden käyttäjien, esimerkiksi. Mutta, syrjään intuitiivisempi ja nopeammin HTML5 liitäntä, se lisää ominaisuuksia, jotka ovat todennäköisesti vieläkin tärkeämpää: nimittäin, suositukset ja paremmin soittolistan luominen.


Nyt kun kirjaudut uuteen versioon MOG, palvelu tarkastellaan Facebook Tykkää (ja tykkää ystävillesi) aloittaa suositteli taiteilijoita välittömästi. Olen kirjautunut sisään Testaa tilin asuttuja joitakin minun suosikki bändejä, ja totta tosiaan, palvelu välittömästi esitteli minulle albumeita Darkness ja Stevie Ray Vaughan.


MOG toimitusjohtaja David Hyman sanoo, että joukkue todella oli apua Facebookista kun se tuli integroida tämä toiminnallisuus. Hyman ei kerro mitään huhuttu Facebook Music aloite, joka on tekeillä, muu kuin sanoa, että hän "haluaa tehdä enemmän suuria juttuja niitä tulevaisuudessa".


MOG ja muut all-you-can-eat musiikkia palvelut ovat yhä kilpailevat ominaisuuksia, kuten nopeus, suositukset ja sosiaalinen jakamisen kuin ne ovat koko niiden kirjastoja. MOG tarjoaa jo vankka mobiilisovelluksia, ja tämä päivitys tekee työpöydän kokemusta huomattavasti enemmän pakottavia, erityisesti uusille käyttäjille, jotka ovat nyt tapasi henkilökohtaisen etusivun sijaan yleinen luettelo populaarimusiikin.















Ingen kommentarer:

Send en kommentar