mandag den 29. august 2011

AT & T, T-Mobile ja Verizon antaa Isis mobiilimaksulla verkko 100000000dollari boost

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/29/atandt-t-mobile-and-verizon-give-isis-mobile-payment-network-a-1/:



Miten kilpailla Googlen uusi lompakko mobiili maksujärjestelmän? No, 100 miljoonaa dollaria käteistä infuusion todellakaan voisi satuttaa. AT & T, T-Mobile ja Verizon ovat investoivansa juuri tälle summalle Isis , lähteet kertoivat Businessweek. Tämä summa todennäköisesti kasvaa, koska kun Google ei ole pieni feat, varsinkin kun lompakko on jo irti maasta, jossa valtakunnallinen vähittäiskaupan kumppaneita ja tukea MasterCard PayPass. Vaikka Isis ensimmäinen debytoi viime vuonna, Google Lompakko, joka julkistettiin toukokuussa, on selvästi ottanut johtavan. Isis on vähän enemmän kuin huipputason sivustolla tässä vaiheessa, vaikka kolme kansakunnan suurin harjoittajien tukea, se olisi voinut mahdollisuus kohentaa - varsinkin jos harjoittajat päättävät olla yhteistyössä Googlen kanssa, jättäen Sprint kuin ainoa langattoman palvelun. Hauska nähdä mahdollisuudet tervettä kilpailua Lompakko, etenkin kun se oli näköisenä Google oli valmis luomaan monopolin. Odotamme paljon enemmän Tule Isis edessä, mutta sillä välin, pitää kiinni niitä lompakot - matkapuhelin maksut voidaan tulevaisuuteesi, mutta nyt paperia ja muovia missä se oli.

AT & T, T-Mobile ja Verizon antaa Isis mobiilimaksulla verkko 100000000dollari lisätä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 elokuu 2011 07:21:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde BusinessWeek | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar