mandag den 29. august 2011

Samsung viivästyksiä Galaxy tab 10,1 käynnistää Australiassa keskellä patentti taisteluun Apple

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsung-delays-galaxy-tab-10-1-launch-in-australia-amid-patent-b/:


Vain muutama päivä kärsittyään oikeudellinen takaisku hollanniksi tuomioistuimessa, Samsung on nyt päättänyt lykätä käynnistää sen Galaxy tab 10,1 Australiassa, keskellä sen kiihtyvän patenttirikkomusta taistelu Applen. Kuulemistilaisuuteen tänään, korealainen valmistaja ilmoitti, että se pidättäytyä myymästä tai markkinoi uutta tablet toimitetaan Australiasta, ennen 30. syyskuuta. Samsung on tehnyt vastaavanlaisen myönnytyksen aiemmin tässä kuussa, suostumalla pysäyttää myynti sen liuskeista kunnes nykypäivän kuulo ja tarjota Applen kanssa tuotenäytteitä vähintään seitsemän päivää ennen Australian käynnistää. Yhtiö sanoo, että se esitti näytteitä torstaina, mutta Cupertino asianajajat vaativat, että Australian versio Galaxy tab 10,1 silti rikkoo sen patentteja. Samsung puolestaan ​​sanoi lausunnossaan, että se valmistautuu aloittamaan vastahyökkäys Down Under, kertoo toimittajille, että "aikoo tiedosto rajat korvausvaatimuksen Apple Australia ja Apple Inc koskevat mitättömäksi patentit aiemmin väitti Applen ja myös cross korvausvaatimuksen Apple koskevat vastaisesti hallussa olevat patentit Samsung myymällä iPhoneja ja iPads. " Seuraava virallinen oikeuskäsittelyä on määrä pitää syyskuussa 26. ja 29. päivä. Pysy kuulolla.



[Kiitos, Geoff]

Samsung viivästyksiä Galaxy tab 10,1 käynnistää Australiassa keskellä patentti taisteluun Apple perin ilmestynyt Engadget Ma, 29 elokuu 2011 04:18:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Sydney Morning Herald | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar